Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Tsjûke Wille

Tsjûke Wille

Ite – Harkje – Genietsje

Op zaterdag 15 september 2018 is er van 10:00 uur tot 16:00 uur de Tsjûke Wille in en om het feestpaviljoen te Echten.

Tsjûke Wille staat voor Ite, Harkje, Genietje. In het feestpaviljoen is een groot terras aanwezig, waar u onder het genot van een hapje en een drankje kunt genieten van al het moois wat wij deze dag te bieden hebben.

In en om het feestpaviljoen zijn diverse kramen met proeverijen. Daarnaast zijn er creatievelingen aanwezig die hun kunsten vertonen. Verder kunt u de hele dag genieten van de  Line Dancers uit Bantega en Lemmer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hennie Holtrop, 0514-541113.

 Tot ziens op de Tsjûke Wille in en om het feestpaviljoen te Echten.

Altijd al de Himalaya willen beklimmen?

Dan is dit je kans! Kom jij het allerhoogst op deze grote opblaasbare klimtoren van liefst 12 meter hoog!! Uiteraard met een valbeveiliging om de veiligheid te garanderen! De toren kan van 3 kanten tergelijkertijd beklommen worden. Omdat deze klimtoren zo hoog is geeft het echt een geweldig uitzicht over het Feestterrein, maar ook over het Tjeukemeer.

Tussen 12:00 en 16:00 uur kan de 12 meter hoge klimtoren Himalaya (deelname vanaf 7 jaar) op eigen risico beklommen worden onder professionele begeleiding van Jump Verhuur.

Fietsoptocht voor kinderen van de basisschool

Op zaterdag 15 september 2018 organiseren wij voor de kinderen van de basisschool een kinderfietsoptocht onder begeleiding van Fanfare Us Ideael – Nieuw Leven. De bedoeling is dat de kinderen hun fiets zo mooi mogelijk versieren. Versier je (niet gemotoriseerde) fiets, step, driewieler of skelter met ballonnen, vlaggetjes of slingers en versier natuurlijk  jezelf ook. De kinderfietsoptocht start om 10:15 uur vanaf de Baalder in Delfstrahuizen en eindigt na een rondtocht door de dorpen bij het feestpaviljoen aan de Hoofdweg te Echten waar op dat moment de Tsjûkemerke in volle gang is.

P1160140 P1160120

P1160136 P1160109

Route fietsoptocht: we starten op de Baalder te Delfstrahuizen dan de Kampen, Marwei, Duimstraat, Hoofdweg, Zuster Jacobstraat, Veenscheiding, De Beugel, De Roede, Baggelaar, De Petten, Kromme Warren, Het Trek, de Hoofdweg, Feesttent.