Meteen naar de inhoud

Sinterklaas

De jaarlijkse Sinterklaas intocht is op zaterdag ** november 2023. Op vrijdag ** november (tussen 14:15 – 14:45 uur) kunnen alle kinderen uit de drie dorpen tot en met groep 8 van de basisschool hun schoen, klomp of laars opzetten in het dorpshuis.

Op zaterdag 26 november rond 15:15 komt Sinterklaas en enkele van zijn Pieten aan, aan de kade aan het Hellingpad te Echtenerbrug. Hierna zal Sinterklaas en enkele Pieten een rondrit maken. De route is als volgt: Hellingpad, Marwei, De Kampen, Marwei, Duimstraat, Hoofdweg, Zuster Jacobstraat, De Veenscheiding, De Beugel, De Splitting, De Bagelaar, De Roede, De Splitting, De Veenscheiding (einde dorpshuis).

Om ongeveer 16:00 uur mogen de kinderen die hun schoen, klomp of laars hebben opgezet, ophalen doormiddel van een doorloop door het dorpshuis, uiteraard gevuld met een cadeautje. 

Ouders kunnen dan hun kroost opvangen aan de zijkant van het dorpshuis. Mocht het zo zijn dat uw kind echt niet alleen door het dorpshuis kan, dan kunt u als ouder meegaan.