Aanvang 19:00 uur

Donderdag 12 september 2019 is het weer tijd voor de traditionele (kinder)playbackshow. Een gezellige avond in ons feestpaviljoen voor jong en oud, waar vele inwoners van onze drie dorpen bij aanwezig zullen zijn.

De avond gaat traditiegetrouw van start met de kinderplaybackshow, waarbij de kinderplaybackshow in twee groepen verdeeld zijn. Groep 1 is de categorie onderbouw en groep 2 is de categorie bovenbouw.

Na de pauze is het weer tijd voor de playbackshow voor de volwassenen. Vorig jaar gingen de 3K´s er voor de eerste maal met de wisselbeker & de Feestwike Bokaal vandoor. Wie zal er deze avond worden of nemen zij de wisselbeker voor de tweede keer op rij mee naar huis?

We hopen ook dit jaar weer op een goede deelname, zodat er weer een goed gevulde playbackshow te bewonderen valt. Het is ook altijd mooi om te zien en te horen hoe het publiek met de deelnemers meeleeft. Er wordt geklapt, gejuicht en aangemoedigd in de hoop dat hun favoriete artiest of artiesten extra hun best zullen doen om er iets moois van te maken. De playbackshow is in elk geval ieder jaar weer een groot succes voor jong en oud.

De muziek tijdens de pauze en na afloop van de playbackshow wordt dit jaar verzorgt door Party Dj Nicky Lorenzo. 

Opgeven bij Cor Punter

Opgeven voor de playbackshow is per email mogelijk  info@feestwike.nl

Contact is Cor Punter, Marwei 35 te Delfstrahuizen (tel.nr.: 0514-541498 mob: 06-10299577) 

Let op: de opgave moet op 11 september 2019 binnen 


Party Dj Nicky Lorenzo

Nick staat met zijn unieke manier van draaien altijd gegarandeerd voor 100% Feest. Door snel te switchen tussen de vele muziekgenres, van de Nederlandse feest muziek tot de klassieke discoplaten weet hij iedereen te vermaken! Wat Nick vooral zo uniek maakt is de manier van presentatie en de vele originele manieren van interactie met het publiek!

Het kan bij Nick niet gek genoeg, mochten zijn hits al het hoogte punt bereikt hebben, is hij zeker in staat om als zingende Feest DJ door te gaan en het publiek helemaal uit zijn plaat te laten gaan.

DJ Nicky Lorenzo is sinds 2007 al werkzaam als DJ in combinatie met een Drive-in show. Sinds 2010 is hij allround inzetbaar en vooral gespecialiseerd in het feestgeruis!