Ga naar de inhoud

Kindermiddag & Matinee

Kindermiddag 

Aanvang 12:00 uur

De vrolijke kinderfietsoptocht start dit jaar om *** met als thema “** ” (meedoen met een ander thema, mag natuurlijk ook)

komt op zaterdag 14 september tussen 11:45 en 12:00 uur aan bij de feesttent en is het daarna tijd voor de kindermiddag.

Voor alle andere kinderen die niet met de kinderfietsoptocht hebben meegedaan, kom gezellig ook verkleed als cowboy of cowgirl (is natuurlijk niet verplicht). Voor alle kinderen uit onze drie dorpen, die wel en niet meegedaan hebben is er vanaf 12:00 uur patat, en drinken. Hierna gaat de gezellige  kindermiddag met het thema “Country en Western” van start met een spelletjescircuit en natuurlijk kan er ook weer geknutseld worden.

Rond 14:30 uur sluiten wij de kindermiddag af met een ijsje. Wij hopen op een gezellige dat met jullie allemaal.

Matinee

m.m.v. Griet Wiersma

Rond 14:30 is de kindermiddag ten einde en begint de matinee om 14:30 uur m.m.v. Griet Wiersma. Griet Wiersma is al jaren bekend als zangeres van het Friese lied. Wie door de jaren heen de Friese theaters heeft bezocht, die weet dat Griet daar geregeld haar kunsten heeft vertoont. Ook in het verleden heeft zij diverse malen met Teake van der Meer op ons podium gestaan. Afgelopen voorjaar heeft zij nog een gezellige middag voor ons en de Zonnebloem verzorgt. Naast het zingen van de bekende traditionele Friese liedjes, brengt Griet ook eigen geschreven liedjes waaronder het zo bekende “Frysk Hynder’.

Tijdens deze middag zal Griet haar eigen geschreven liedjes en de vertrouwde klassieke meezinger. Heerlijk ongedwongen wisselt zij de liedjes af met een gezellig praatje vol humor. Ook bezit Griet over het warme country geluid en brengt ook deze middag de vertrouwde country klassiekers te gehore.

Wees welkom in ons feestpaviljoen. Een vrolijke, gezellige middag in ons feestpaviljoen en de entree is gratis!!