Feestwike Teenage Party

Aanvang 19:00 uur

Op vrijdag 13 september is het tijd voor de Feestwike Teenage Party. Een feest van 19:00 – 21:00 uur verzorgd door Party Dj Nicky Lorenzo voor de jeugd van 10 tot en met 15 jaar. Nick staat met zijn unieke manier van draaien altijd gegarandeerd voor 100% Feest. Door snel te switchen tussen de vele muziekgenres, van de Nederlandse feest muziek tot de klassieke discoplaten weet hij iedereen te vermaken! Wat Nick vooral zo uniek maakt is de manier van presentatie en de vele originele manieren van interactie met het publiek!

Entree € 5,00 (inclusief 2 consumptiebonnen*)

*De consumptiebonnen zijn alleen geldig tijdens de Feestwike Teenage Party

Radio 538 DJ’s on Tour m.m.v. Barend van Deelen & Danny Blom

Aanvang 21:30 uur

De heetste hits van nu, de nieuwste dance, de Radio 538 dj’s en state-of-the-art visuals van het nummer 1 radiostation van Nederland maken elk evenement een succes. Verwacht een vier uur lang spektakel vol hits, mash-ups en remixes, give-aways en altijd bomvol sfeer. De 538 DJ’s on Tour is uitgerust met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van licht en geluid, aan te passen aan alle ruimtes. Vier uur lang spektakel gepresenteerd door de twee Radio 538 diskjockeys Barend van Deelen en Danny Blom, waarin muziek op de eerste plaats komt.

                                                          Entree € 12,50                                                    (voorverkoop € 10,00 (voorverkoop sluit op 13 september 16:00 uur)

LET OP!!! Dit jaar kun je ook pinnen bij één van de kassa’s in het kassahokje.