Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

U2 Tribute & The Bounty Hunters ft Johannes Rypma

 Aanvang 21:00 uur

Op vrijdag 14 september treden “The Bounty Hunters ft Johannes Rypma” op, op  het grote podium. De avond wordt afgesloten met een optreden van Crystel Dream U2 Experience. The Ultimate U2 Tribute.

Crystal Dream U2 Experience

The Ultimate U2 Tribute

 

Al meer dan 25 jaar bestormen de mannen van Crystal Dream de Nederlandse podia. Met hoogtepunten tijdens de bomvolle stadionoptredens van Guus Meeuwis en als headliner op diverse festivals kent de Achterhoekse formatie veel bekendheid. Zanger en frontman Marcel Geven weet met z’n stemgeluid en charismatische performance ieder publiek in vervoering te brengen. Omringt door fantastische muzikanten wordt de sound van U2 tot perfectie uitgevoerd.

Crystal Dream U2 Experience is een wervelende show met fantastisch geluid, spectaculair licht en de grootste hits van de Ierse rockband U2.

Crystal Dream neemt je mee op een muzikale reis langs de beste songs van de populaire rockband U2. Dit muzikale eerbetoon wordt uitgevoerd door de band Crystal Dream die de herkenbare U2-sound en het gevoel op fantastische wijze en met passie weergeven. De band doet dit zonder daarbij het respect voor de Ierse band uit het oog te verliezen, blijft dicht bij zichzelf en zet daarmee een unieke show neer. Crystal Dream is energiek, strak, maar vooral een lekkere liveband die je pakt en je tot het slotakkoord niet meer los laat.

Crystal Dream U2 Experience is een ervaring die je niet mag missen en een absolute must voor elke muziekliefhebber. Elk optreden zit vol dynamiek en gevoel. Met de juiste gitaar-licks, strakke drum- en baspartijen wordt Crystal Dream als de beste U2 tributeband van Nederland gezien. Crystal Dream U2 Experience is te zien tijdens de Feestweek Echtenerbrug e.o. op vrijdag 14 september. Samen met The Bounty Hunters een absolute rockavond met twee top bands die je absoluut niet mag missen.

Line up:

Marcel Geven – Zang

Gerwin Ruesink – Gitaar

Ruud Voesten – Drums

Nathan Meinen – Bas

 

The Bounty Hunters ft Johannes Rypma

Op vrijdag 14 september staan zij er weer, The Bounty Hunters. De formatie The Bounty Hunters is één van de beste Nederlandse rock bands. Dit sprankelende trio laat vele festivals, kroegen en pleinen compleet uit hun dak gaan. Door de herkenbare covers zweept de band het publiek op naar een groots hoogtepunt.

De drie muzikanten van The Bounty Hunters staan bekend om hun ongekende energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Zij weten als geen ander hoe zij het publiek moeten betrekken bij de show met hun enorme enthousiasme. en laten dat dit jaar graag opnieuw zien aan het Feestwike publiek!

 

Entree € 12,50 (voorverkoop € 10,00 (voorverkoop sluit op 14 september 16:00 uur).

LET OP!!! Dit jaar kun je ook pinnen bij één van de kassa’s in het kassahokje.