Feestwike Teenage Party

Aanvang 19:00 uur

Op vrijdag 10 september is het tijd voor de Feestwike Teenage Party. Een feest van 19:00 – 21:00 uur verzorgd door één van de dj’s van Dj-direct voor de jeugd van 8 tot en met 15 jaar.

Entree € n.n.b. (inclusief 2 consumptiebonnen*)

*De consumptiebonnen zijn alleen geldig tijdens de Feestwike Teenage Party

Back to the 90s m.m.v. o.a. Party Animal & Mental Theo

Aanvang 21:30 uur

De Party Animals

Authentiek Nederlands party-erfgoed. Dat zijn de Party Animals. Opgekomen uit de gabbercultuur in de jaren negentig en inmiddels ruim 20 jaar vrolijk hakkend langs zo’n beetje alle evenementen, hallen, festivals, feesttenten en zalen van het land.

Klassiekers als Have You Ever Been Mellow, Hava Naquila en Aquarius overstijgen inmiddels generaties en ook genres: was de stevige beat destijds gewaagd, tegenwoordig gaan hele volksstammen los op de aanstekelijke optredens. Het maakt de Party Animals een van de meest geliefde 90’s acts van Nederland.

Mental Theo

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo is een internationale DJ met 20 jaar ervaring. hij draaide op ‘s werelds grootste raves met o.a Carl Cox, Laurent Garnier, Lenny Dee, Tiesto, Steve Mason, Jeff Mills, Sven Vath, Marco V, Gigi d’Agostino, Johan Gielen, Westbam, Jean en vele andere toppers. Party’s all around the world, van Australië tot de USA. Tevens live act van het jaar in Schotland in 1996. Theo werd eind jaren ’90 “DJ van het jaar” in Duitsland samen met Charly Lownoise.

Mental Theo is ook de creator van o.a. het welbekende concept Thunderdome dat nu door ID & T wordt gerund. Dit idee kwam in de tijd dat Theo werkzaam was bij Arcade als A & R Manager. Hij zette tijdens een A & R Meeting zijn platenkoffer op zijn kop en zei: “Dit gaan we versneld op cd zetten”.  De meeste aanwezigen moesten lachen aan tafel, ID & T lacht nog steeds.

Zijn muzikale doorbraak kwam samen met Charly Lownoise in begin jaren ’90. Met  o.a. Club en Mellow House, later ook met Gabber en Happy Hardcore.. Eerste plaat van Charly en Theo samen was ‘Whole lotta Lownoise’ een gejatte AC/DC sample. Grootste hit was ‘Wonderfull Days’. Best verkochte album Charlottenburg. Wereldwijd werden er miljoenen plaatjes verkocht.

Theo staat bekend als de brutaalste VJ van Nederland. Ondertussen is ie ook nog overgestapt naar MTV. Naast de TV firma heeft Theo ook een eigen platenfirma ‘Patriott Records’ samen met zijn compagnon Marcel Theunissen.  Ook is Theo actief in het buitenland. Hij scoort er weer vette hits waaronder natuurlijk ‘Wonderfull Days 2001′ en ‘Stars 2002′. Duitse top producenten worden ingeschakeld om de clips te produceren. Viva heeft de clips op hoogste rotatie staan. Kortom het gaat weer loos!!!

                                                          Entree € n.n.b.                                                    (voorverkoop € n.n.b. (voorverkoop sluit op 10 september 16:00 uur)

LET OP!!! Dit jaar kun je ook pinnen bij één van de kassa’s in het kassahokje.