Feestwike Teenage Party

Aanvang 19:00 uur

Op vrijdag 9 september is van 19:00 – 21:00 uur het tijd voor de Feestwike Teenage Party. Een feest voor de jeugd van 8 tot en met 15 jaar verzorgd door een dj uit eigen dorp, namelijk Dj SonSon.

Dus teenager komt allemaal genieten van de chile hitjes van Dj SonSon!!

Entree € 5,00 (inclusief 2 consumptiebonnen (alleen in leverbaar tijdens deze party))

Back to the 90s m.m.v. o.a.

Deejay Bas

Party Animals & ABBA Fever

Aanvang 21:30 uur

De Party Animals

Authentiek Nederlands party-erfgoed. Dat zijn de Party Animals. Opgekomen uit de gabbercultuur in de jaren negentig en inmiddels ruim 20 jaar vrolijk hakkend langs zo’n beetje alle evenementen, hallen, festivals, feesttenten en zalen van het land.

Klassiekers als Have You Ever Been Mellow, Hava Naquila en Aquarius overstijgen inmiddels generaties en ook genres: was de stevige beat destijds gewaagd, tegenwoordig gaan hele volksstammen los op de aanstekelijke optredens. Het maakt de Party Animals een van de meest geliefde 90’s acts van Nederland.

A-FEVER: THE ULTIMATE ABBA TRIBUTE

De muziek van ABBA trekt al meer dan 40 jaar alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Bij een show van A-Fever is het dan ook een garantie dat iedereen regelrecht wordt teruggevoerd naar de seventies en weer ouderwets uit z’n dak gaat!  Met twee fantastische zangeressen als Agnetha en Frida en twee swingende rasmuzikanten als gitarist en pianist, zorgt A-Fever voor een levensechte seventies-sfeer op ieder podium.

Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen en ook de echte ABBA-fans worden verrast met enkele vergeten, maar prachtige albumtracks. De handgemaakte kostuums en adembenemende stemmen van onze zangeressen zorgen voor een niet te evenaren ABBA-tribute van wereldklasse!

A-Fever is ook bekend van het tv programma The Tribute – Battle of the Bands op SBS6.

                                                          Entree € 12,50                                                  

LET OP!!! Dit jaar kun je ook pinnen bij één van de kassa’s in het kassahokje.