Aanvang 21:00 uur

Zaterdag 14 september gaat de feesttent op zijn kop met Vangrail en Johannes Rypma en The Bounty Hunters. Afwisselend op het kleine en grote podium treden beide bands op.

Vangrail: de meest spraakmakende Coverband van Nederland!

Vangrail is één van de beste coverbands van Nederland! De band speelt op dit moment overal het publiek steil achterover, zowel in Nederland als in België. Vangrail staat al jaren bekend als dé band die garant staat voor een show vol energie en laat overal een diepe indruk achter. Naast het spelen van covers, heeft de band ook eigen werk uitgebracht.

Vangrail speelt covers op een eigenzinnige en aanstekelijke wijze: loepzuiver, strak, en altijd met 100% energie. Het eigen werk dat live gespeeld wordt past altijd, want Vangrail laat niets aan het toeval over.

Deze vijfkoppige formatie weet wat zijn publiek wil horen. Vangrail is een live sensatie en dat resulteert in een overvolle agenda. Vangrail speelt dan ook niet voor niets al een aantal jaren tussen de 100 en 150 shows per jaar, door heel Nederland en soms daarbuiten. Vangrail, een gewone band kan altijd nog.

Meet The Bounty Hunters!

Sinds 2015 heeft deze band zich in een rap tempo opgewerkt naar de top van de cover scene en sindsdien zijn ze niet meer uit de feesttenten en kroegen weg te slaan. De mannen staan bekend om hun ongekend energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Zij weten als geen anders hoe ze het publiek bij hun show moeten betrekken en maken er met hun enthousiasme elke keer weer een groot feest van. Door hun opzwepende en herkenbare covers te combineren met hun eigen unieke sound onderscheiden ze zich van de rest en staan ze garant voor een spectaculaire show!

Naast het spelen in kroegen en op festivals duiken de jongens ook regelmatig de studio in. Zo brachten ze in Maart 2017 hun debuutsingle ‘De weg terug’ en in Juli 2017 het nummer ‘Skûtsjesilen’ uit. 

                                                  Entree € 12,50                                                                (voorverkoop € 10,00 (voorverkoop sluit op 14 september 16:00 uur)

LET OP!!! Dit jaar kun je ook pinnen bij één van de kassa’s in het kassahokje.