Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

The Euros & Straight on Stage

 

Aanvang 21:00 uur

Zaterdag 15 september gaat de feesttent op zijn kop met de The Euros en Straight on Stage. Afwisselend op het kleine en grote podium treden beide bands op.

The Euros

 

The Euros mogen met recht de drie musketiers van het feestcircuit genoemd worden. Met hits, humor en veel interactie als hun voornaamste wapens spelen ze al jarenlang elke zaal, tent en festivalweide plat. Ondersteund met de nodige special effects storten The Euros een onbegrensde gezelligheid over het publiek heen. De mannen excelleren in meerstemmige zang en verrassen keer op keer door handig in te spelen op spontane situaties.Goedlachse toetsenist Peter zorgt voor een glimlach van oor tot oor tot het pijn doet in je kaken, broer en gitarist David laat de vlam in de pan slaan met zijn aanstekelijke enthousiasme, terwijl drummer Michiel feilloos het tempo van de avond aanvoelt en bepaalt. De drie-eenheid wisselt feilloos de leadzang af en zorgen samen voor een geluid dat tot voor kort onmogelijk werd gehouden bij een drietal. Meezingen, meedeinen en inhaken om vervolgens met gebalde vuist in de lucht het gaspedaal ouderwets in te trappen.

Met ieder jaar meer dan 100 optredens in binnen- en buitenland, waaronder in Afghanistan, Oostenrijk en Belgie, maar ook op de Nijmeegse Vierdaagse, Festyland en De Zwarte Cross laten The Euros zien dat ze alle podia aankunnen.

The Euros are:

David Bakker, Guitars/Bass/Vocals
Peter Bakker, Piano/Hammond/Synthbass/Vocals
Michiel Bütterhoff, Drums/Vocals

Met nieuwe creatieve impulsen lijkt the sky the limit te zijn!

Straight on Stage

Een zesmans formatie én een sensatie.

Zes jonge, getalenteerde honden spelen de sterren van de hemel. Lekkere stevige muziek verpakt in een enerverende show. Zanger Tjitte is er één met ‘ballen’. Hij dendert heen en weer over het podium zonder dat dit aan het stemgeluid te merken is. Ook de rest van de band beweegt en weet in een mum van tijd de hele zaal in zijn greep te krijgen. Gekleed in strak pak mét zonnebril overtuigt de band al bij het betreden van het podium. Je ziet vaak dat er bij bands één of twee bewegende leden zijn en dat de rest zomaar plaats zou kunnen nemen bij Madame Tussaud. Bij Straight on Stage is het allemaal actie. Alles beweegt en iedereen is met de show bezig. Daarnaast speelt de band nog eens superstrak en is het repertoire bij uitstek geschikt voor jong en oud.

Straight on Stage, de meest energieke band van Nederland.

 

Entree € 12,50 (voorverkoop € 10,00 (voorverkoop sluit op 15 september 16:00 uur).

LET OP!!! Dit jaar kun je ook pinnen bij één van de kassa’s in het kassahokje.