Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

Koningsdag

Koningsdag 2018 “Levend ganzenbord”

Op vrijdag 27 april 2018 organiseren wij, van 14:00 uur tot 16:30 uur voor de kinderen van groep 1 t/m 8 van de drie dorpen Delfstrahuizen, Echten en Echtenerbrug een spelmiddag met levend ganzenbord.

Wij starten vanaf het dorpshuis “De Brege” te Echtenerbrug. Dit levend ganzenbord wordt uitgezet door Echtenerbrug. Middels dobbelen ga je in groepsverband door Echtenerbrug, waar je verschillende opdrachten gaat uitvoeren. Iedere groep gaat onder begeleiding van een bestuurslid van de Oranjevereniging of een vrijwilliger. Er wordt dus goed voor uw kroost gezorgd.

Na afloop is er voor de deelnemers patat en een ijsje bij het Dorpshuis De Brege. Bij slecht weer is er van 14:00 uur – 16:30 uur een spelletjesmiddag in het dorpshuis “De Brege” te Echtenerbrug.