Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

U2 Tribute & The Bounty Hunters ft Johannes Rypma

Aanvang 21:00 uur

Op vrijdag 14 september treden “The Bounty Hunters ft Johannes Rypma” op, op  het grote podium. De avond wordt afgesloten met een optreden van Crystel Dream U2 Experience. The Ultimate U2 Tribute.

Crystal Dream U2 Experience

The Ultimate U2 Tribute

Crystal Dream U2 Experience is een wervelende show met fantastisch geluid, spectaculair licht en de grootste hits van de Ierse rockband U2.

Crystal Dream neemt je mee op een muzikale reis langs de beste songs van de populaire rockband U2. Dit muzikale eerbetoon wordt uitgevoerd door de band Crystal Dream die de herkenbare U2-sound en het gevoel op fantastische wijze en met passie weergeven. De band doet dit zonder daarbij het respect voor de Ierse band uit het oog te verliezen, blijven dicht bij zichzelf en zetten daarmee een unieke show neer. Crystal Dream is energiek, strak, maar vooral een lekkere liveband die je pakt en je tot het slotakkoord niet meer los laat.

Na de première in 2005 heeft Crystal Dream met succes langs de Nederlandse zalen en diverse festivals getourd. De band zorgt regelmatig voor uitverkochte concerten en is uitgegroeid tot één van de meest gevraagde en best gewaardeerde U2 Tribute bands van Nederland. Crystal Dream is een band die zowel muzikaal als met interactie hoog scoort. De band kan rocken, maar wel met gevoel en warmte en zorgt voor een energieke live-ervaring.

Crystal Dream U2 Experience is een ervaring die je niet mag missen en een absolute must voor elke muziekliefhebber.

Frits Spits Radio 2

In het programma Tijd voor twee promoot Frits Spits de band als goed alternatief voor de uitverkochte 360° concerten van U2 in de Amsterdamse Arena en tipt de luisteraar die avond naar de vierdaagse feesten (Plein ’44) in Nijmegen te gaan naar de enige echte U2 Coverband…

U2 Fanclubdag

Crystal Dream staat hoog aangeschreven bij de Nederlandse U2 fanclub en de die-hard U2 fans in Nederland. Op uitnodiging van de Nederlandse U2 Fanclub speelt de band tijdens de U2 fanclubdag in Stairway to Heaven in Utrecht. Crystal Dream wordt in 2009 opnieuw gevraagd tijdens de release van het album No Line On The Horizon. In 2011 speelt de band voor de derde keer op de Nederlandse U2 fanclubdag in Clubpodium P60 in Amstelveen en is daarmee uniek in Nederland.

Het optreden zit vol dynamiek en gevoel. Met de juiste gitaar-licks, strakke drum- en basspartijen kan Crystal Dream tot de beste U2 coverband van Nederland worden gerekend!

Filmpremière Anton Corbijn’s The American

Op uitnodiging van het Film By The Sea Filmfestival speelt Crystal Dream tijdens de première van Anton Corbijn’s The American. Anton Corbijn verzorgt al jaren het artwork van U2. De platenhoezen van o.a. The Joshua Tree, Rattle & Hum, Achtung Baby, POP en een aantal videoclips zijn beeldbepalend geweest voor de Ierse rockband.

Crystal Dream naast rockgiganten Anouk, Kim Wilde & ELO op Retropop

Juni 2011 is Crystal Dream te zien op de C1000 Suprisestage tijdens het met dik 12.000 bezoekers uitverkochte Retropop Festival aan de Grote Rietplas in Emmen. Naast Kim Wilde, ELO, His Wild Romance en Het Goede Doel is Anouk de afsluiter tijdens de 10e jubileum editie van het Retropop Festival.

MOM-Festival Erp. (Br.)

De grote afsluiter van de avond is Crystal Dream. Het is druk want er zijn veel U2 fans in de zaal te vinden. De nog jonge bandleden van Crystal Dream laten al snel zien dat ze de essentie van U2 hebben begrepen en spelen hit na hit feilloos na. Een kwalitatief goede coverband die onthouden mag worden!

Recensie Premiére 2005

Een multi-media spektakel van on-Nederlandse allure, fantastisch, in beeld en geluid. Met ruim 4000 bezoekers een uitverkocht huis en een geweldige sfeer met kippenvelmomenten.

Line up:

Marcel Geven – Zang

Gerwin Ruesink – Gitaar

Ruud Voesten – Drums

Nathan Meinen – Bas

The Bounty Hunters ft Johannes Rypma

The Bounty Hunters behoren tot een van de beste rockbands van Nederland. Dit sprankelende energieke trio laat vele festivals, kroegen en pleinen compleet uit hun dak gaan. Door de opzwepende herkenbare covers die de band speelt, zal het feest gehalte tot een hoogte punt stijgen! De drie muzikanten van The Bounty Hunters staan bekend om hun ongekende energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Zij weten als geen ander hoe zij het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme.

Ze zijn in 2015 begonnen en hebben in deze korte tijd al veel shows op hun naam staan waaronder ook de ‘Nacht van Friesland’ en de ‘Veenhoop’. Naast de welbekende covers schrijven de mannen ook hun eigen muziek, op 26 maart is hun debuutsingle ‘De weg terug’ uitgekomen

Kortom een sfeerverhogende band!

Entree € n.n.b. (voorverkoop € n.n.b. (voorverkoop sluit op 14 september 16:00 uur).

LET OP!!! Entreegelden kun je alleen contact afrekenen, pinnen is wel mogelijk voor de aankoop van consumptiemunten.