Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

De Kast & The Bounty Hunters ft Johannes Rypma

Aanvang 21:00 uur

Op vrijdag 15 september treden “The Bounty Hunters ft Johannes Rypma” op, op  het grote podium. De avond wordt afgesloten met een optreden van “De Kast”.

De Kast

De Kast verkreeg grote populariteit door krakers als: In Nije Dei, Hart van mijn Gevoel, Eltse Grins Foarby, Woorden Zonder Woorden, In de Wolken en Raak. Ze waren in de jaren ’90 één van de populairste popbands van Nederland en verkochten meer dan 1.000.000 cd’s en singles, wonnen meerdere keren een TMF Award, een Edison én een Gouden Harp voor hun gehele oeuvre en vielen op door hun speciale concerten.

Sinds hun reünieconcert in november 2006 kwam de band af en toe samen om te spelen op speciale gelegenheden. Inmiddels is de comeback van De Kast een feit met het nieuwe album en de theatertour ‘Welkom Thuis’……  Na deze albumpresentatie in het Abe Lenstra Stadion kwam hun nieuwe cd “Welkom Thuis” binnen op 3 in de albumlijsten. De mediabelangstelling was groot en dat geeft aan dat deze succesvolle Friese formatie nog steeds een belangrijke plaats in het Nationale popcircuit inneemt.

Een concert van De Kast is een beleving met natuurlijk hun grootste hits, maar daarnaast ook veel stevige pop-rocksongs, vaak gebaseerd op de muzikale helden van de mannen en prachtige ‘intieme kleine’ liedjes, gespeeld door de stuk voor stuk zéér ervaren instrumentalisten met daarbij natuurlijk de veelzijdigheid en niet aflatende energie van Syb vd Ploeg op het front, waardoor de avond niet meer stuk kan!

The Bounty Hunters ft Johannes Rypma

The Bounty Hunters behoren tot een van de beste rockbands van Nederland. Dit sprankelende energieke trio laat vele festivals, kroegen en pleinen compleet uit hun dak gaan. Door de opzwepende herkenbare covers die de band speelt, zal het feest gehalte tot een hoogte punt stijgen! De drie muzikanten van The Bounty Hunters staan bekend om hun ongekende energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Zij weten als geen ander hoe zij het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme.

Ze zijn in 2015 begonnen en hebben in deze korte tijd al veel shows op hun naam staan waaronder ook de ‘Nacht van Friesland’ en de ‘Veenhoop’. Naast de welbekende covers schrijven de mannen ook hun eigen muziek, op 26 maart is hun debuutsingle ‘De weg terug’ uitgekomen

Kortom een sfeerverhogende band!

Entree € 15,00 (voorverkoop € 12,50 (voorverkoop sluit op 15 september 16:00 uur).

LET OP!!! Entreegelden kun je alleen contact afrekenen, pinnen is wel mogelijk voor de aankoop van consumptiemunten.