Toets "Enter" om naar de inhoud te gaan

De (kinder)playbackshow m.m.v. Bakker & Niehaus

Aanvang 19:00 uur

Donderdag 14 september 2017 is het weer tijd voor de traditionele (kinder)playbackshow. Een gezellige avond in ons feestpaviljoen voor jong en oud, waar vele inwoners van onze drie dorpen bij aanwezig zullen zijn.

De avond gaat traditiegetrouw van start met de kinderplaybackshow, waarbij de kinderplaybackshow in twee groepen verdeeld zijn. Groep 1 is de categorie onderbouw en groep 2 is de categorie bovenbouw.

Na de pauze is het weer tijd voor de playbackshow voor de volwassenen. Vorig jaar ging Marwei West er voor de eerste maal met de wisselbeker & de Feestwike Bokaal vandoor. Wie zal er deze avond worden of nemen zij de wisselbeker voor de tweede keer op rij mee naar huis?

We hopen ook dit jaar weer op een goede deelname, zodat er weer een goed gevulde playbackshow te bewonderen valt. Het is ook altijd mooi om te zien en te horen hoe het publiek met de deelnemers meeleeft. Er wordt geklapt, gejuicht en aangemoedigd in de hoop dat hun favoriete artiest of artiesten extra hun best zullen doen om er iets moois van te maken. De playbackshow is in elk geval ieder jaar weer een groot succes voor jong en oud.

Opgeven bij Cor Punter

Opgeven voor de playbackshow kan doormiddel van een opgavenformulier welke af te halen is bij Cor Punter, Marwei 35 te Delfstrahuizen (tel.nr.: 0514-541498) of download het formulier hier. U kunt het ook mailen naar: info@feestwike.nl.  

Let op: de opgave moet op 13 september 2017 binnen zijn!!!

Bakker & Niehaus

Tijdens de pauze en na afloop zorgen “Bakker & Niehaus” voor een mooi stukje muziek. Pieter Bakker en Sander Niehaus vormen samen dit duo, al jaren lang spelen ze samen in de ‘Alice Springs’ band. Met gitaar en of viool in de hand spelen deze toppers allerlei soorten muzikale invloeden van country tot pop en van rock ’n roll tot Ierse folk. Dit alles wordt gespeeld door een mix van elektrische gitaar, akoestische gitaar, viool en basdrum. Alle hits en meezingers komen langs! Van de jaren ’60 tot de top 40 van heden en dit alles wordt overgoten met een enthousiast sausje.